Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 5-10-2006

5-10-2006

Goedemorgen Nederland

1268 x bekeken | 0 reacties
6
Netwerk volgt Pedo Partij
Netwerk-verslaggever Ton van der Ham volgde de Pedo partij. Wat zijn het voor mensen en hoe is het om bij ze over de vloer te komen? Hij vertelt over hun eenzaamheid en zijn band met Nederlands drie bekendste pedofielen.

Ineke Holtwijk
Meer dan tien jaar geleden werd een groep van elf onbekende primitieve indianen ontdekt in BraziliŽ. De indianen leven, geheel teruggetrokken, zoals mensen duizenden jaren geleden leefden; zonder enige luxe en met pijl en boog als wapen. Ineke Holtwijk zocht ze op en schreef het boek Rooksignalen.

Vincent de Klerk
Vincent de Klerk heeft het over het Duitse thrillerdrama Requiem. Daarnaast heeft hij de film Sl8n8 ook al bekeken. En natuurlijk wordt er niet voorbijgegaan aan de nominaties voor de Gouden Kalveren.

Gordon en Deborah
Gordon en zijn nichtje Deborah hebben samen het liedje Volg je hart opgenomen. Ze praten over hun samenwerking en over wat ze in elkaar herkennen.

Presentatie: Mirella van Markus.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 5 oktober door de KRO. Te gast waren Vincent de Klerk, Ton van der Ham en Cornelis Willem Heuckeroth. De presentatie was in handen van Mirella van Markus en Sven Kockelmann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie