Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 30-11-2006

30-11-2006

Goedemorgen Nederland

1146 x bekeken | 0 reacties
6
Emma Kinderziekenhuis
De gezonde kant van een kind in het ziekenhuis. Het fotoboek van het Emma Kinderziekenhuis toont juist de lach en de hoop van doodzieke kinderen.

Films!
Filmkenner Vincent de Klerk over The Queen. Een film die een blik gunt in de wereld van Koningin Elizabeth na het overlijden van Diana.

Vossen in de stad
Ze staan bekend om hun sluwheid, zijn zeer snel en komen steeds dichter bij de stad wonen. De vos woont steeds vaker in de stad. Vorige week sloop een sluwe vos een gebouw van de Universiteit van Amsterdam binnen midden in Amsterdam. Met stadsecoloog Martin Melchers bespreken we het leven van de vos in de stad.

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers helpt eenzame boeren in het succesvolle programma Boer zoekt Vrouw. En nu komt zij Memisa te hulp. Zij veilt voor die organisatie namelijk iets heel bijzonders. Wat dat is, hoort u.

Presentatie: Mirella van Markus.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 30 november door de KRO. Te gast waren Yvon Jaspers en Vincent de Klerk. De presentatie was in handen van Mirella van Markus en Sven Kockelmann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie