Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 19-10-2006

19-10-2006

Goedemorgen Nederland

1471 x bekeken | 0 reacties
6
250 rijkste Nederlanders
Nederland was steenrijk in de Gouden Eeuw. Maar wie had het meeste geld en wat is daar eigenlijk mee gebeurt? Het rijksmuseum en de Quote hebben een lijst gemaakt van de 250 rijkste Nederlanders uit de Gouden Eeuw. Historicus Kees Zandvliet van het Rijksmuseum komt vertellen wat hij allemaal in de archieven heeft gevonden.

Vincent de Klerk
Vincent de Klerk bespreekt Scoop, van en met Woody Allen en Click, een komedie over een magische afstandsbediening met Adam Sandler in de hoofdrol.

Toneelstuk Vaders!
. Haye van der Heyden schreef het toneelstuk Vaders!. Deze tragikomedie gaat over een vader en een zoon die nooit een goede relatie hebben gehad, maar nu toch op elkaar zijn aangewezen. Samen met actrice Hymke de Vries is Haye van der Heyden donderdag te gast.

Presentatie: Mirella van Markus.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 19 oktober door de KRO. Te gast waren Vincent de Klerk, Haye van der Heyden en Hymke de Vries. De presentatie was in handen van Mirella van Markus en Sven Kockelmann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie