Uitzending
Goedemorgen Nederland - 11-5-2009

11-5-2009

Goedemorgen Nederland

1109 x bekeken | 0 reacties
5
Puttense Moordzaak en Koninginnedagdrama herleefd
De Puttense Moordzaak is heropend. De verdachte Ron P. komt voor de rechter omdat hij de moord op stewardess Christel Ambrosius op zijn geweten zou hebben. Misdaadjournalist Gerlof Leistra van Elsevier verwacht 15 jaar na dato geen einde in deze zaak. Daarnaast heeft Leistra een opmerkelijke visie over Karst. T, die de aanslag op Koninginnedag op zijn geweten zou hebben.

Het Nieuwsoverzicht
Het Nieuwsoverzicht van maandag 11 mei 2009, gepresenteerd door Raja Felgata.

Koenders in het Zuid-Afrika van Zuma
Minister Bert Koenders van ontwikkelingssamenwerking is in Zuid-Afrika op handelsmissie. Hij is een van de eerste ministers die Zuid-Afrika bezoekt sinds Jacob Zuma werd beŽdigd als de nieuwe president van Zuid-Afrika. Stelt Koenders de vermeende corrupte daden van Zuma ook nog ter discussie?

"Marokkanen in Nederland"
In de jaren zestig werden ze gastarbeiders genoemd: Marokkanen. Zij die voor werk naar Nederland kwamen, hebben zich hier uiteindelijk gevestigd. Annemarie Cottaar en Nadia Bouras gingen terug in de tijd en schreven een compleet geschiedenisverhaal genaamd 'Marokkanen in Nederland'.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 11 mei door de KRO. Te gast was Gerlof Leistra. De presentatie was in handen van Raja Felgata.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie