Uitzending
Gepest - Aflevering 1

Aflevering 1

Gepest

22-3-2012

| 4166 x bekeken | 1 reacties
4
Op 22 maart start een nieuwe serie van het programma Gepest! In de eerste aflevering staat Wendy (23) centraal. Op de lagere school werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ze Wendy konden steunen.

De pesterijen bereikten een dramatisch dieptepunt toen een van de pestkoppen een rookbom door de brievenbus van Wendy's huis gooide, terwijl haar vader boven lag te slapen.

Ruim tien jaar later is Wendy nog steeds erg onzeker en vindt ze het lastig om contacten met anderen aan te gaan. Ze vindt dat de pestkoppen van toen haar hele jeugd hebben verpest. Peter van der Vorst gaat naar hen op zoek. Wat kunnen zij zich nog herinneren en zouden ze mee willen werken aan een ontmoeting met Wendy

Deze uitzending van het programma Gepest met de titel Aflevering 1 is uitgezonden op donderdag 22 maart door RTL4. De presentatie was in handen van Peter van der Vorst.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie