Programma
Flirty Dancing

Flirty Dancing

6
Flirty Dancing is een datingshow bij SBS6. In deze show proberen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles te koppelen. De singles krijgen los van elkaar een choreografie aangeleerd. Op een hele bijzondere dansvloer ontmoeten ze elkaar voor het eerst. Eerst dansen ze samen, zonder een woord te wisselen. Maar slaat de vonk ook echt over?
De eerste uitzending van Flirty Dancing is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Flirty Dancing

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Flirty Dancing online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Wendy van Dijk Wendy van Dijk is geboren op 22 januari 1971 te Weesp. Wendy van Dijk is een Nederlandse actrice en presentatrice. Wendy van Dijk presenteert nu Flirty Dancing, The Voice of Holland, Hart in Aktie, RTL Gezondheidstest en The Voice Family. Als… Bekijk volledig dossier
nieuws over Flirty Dancing
 • Flirty Dancing - Wendy van Dijk debuteert op SBS6 met datingshow

  Wendy van Dijk debuteert op SBS6 met datingshow

  13-8-2019

  Wendy van Dijk maakt begin september haar comeback bij SBS6 met het nieuwe datingprogramma Flirty Dancing. In het uit Engeland overgewaaide tv-programma krijgen singles los van elkaar een choreografie aangeleerd, waarna zij elkaar op een unieke locatie ontmoeten en zullen dansen.

  Van Dijk wordt bijgestaan door choreograaf Juvat Westendorp, die in 2011 bekend werd door zijn deelname aan het dansprogramma So You Think You Can Dance. De singles krijgen in het tv-programma vier dagen de tijd om samen met Juvat hun eigen deel van de choreografie te leren.

  Naast Flirty Dancing brengt Wendy bij SBS6 ook haar oude tv-programma Hart in Aktie terug op televisie. Van Dijk presenteerde Hart in Aktie van 2000 tot haar overstap van SBS6 naar RTL4 in 2006. “Met plezier en trots mag ik aankondigen dat het programma terugkeert”, onthulde zij dinsdag.
  Lees verder