Uitzending
EenVandaag - 9-12-2022

9-12-2022

EenVandaag

267 x bekeken | 0 reacties
6
Drie keer zoveel gastgezinnen voor Oekra´ners in de Randstad nodig, maar animo neemt af
Er zijn dringend extra plekken nodig om Oekra´ense vluchtelingen in Nederland op te vangen. Het aantal gasthuishoudens in de Randstad moet minstens verdriedubbelen. Tegelijkertijd neemt vanwege onder andere hoge energierekeningen de animo af.

Is mijn kind verslaafd aan gamen? Zo ga je erover in gesprek
Wat als je vermoedt dat je kind te veel aan het gamen is en misschien zelfs een verslaving heeft? Ga vooral het gesprek aan, zegt Koen Schobbers die ouders en hun kinderen hierover adviseert. Maar het maakt wel heel veel uit hoe je dat aanpakt.

Een groepje Canadese ouders sleept Epic Games, de ontwikkelaar van het populaire computerspel Fortnite, voor de rechter. Het is de schuld van dit bedrijf dat hun kinderen verslaafd raakten aan de game en psychische klachten ontwikkelden, vinden zij.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos MoggrÚ. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 9 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten