Uitzending
EenVandaag - 5-6-2019

5-6-2019

EenVandaag

902 x bekeken | 0 reacties
7
Levensgevaarlijke' patiŽnt ontsnapt uit Den Dolder
Opnieuw ligt de kliniek in Den Dolder onder vuur nadat er een zeer gevaarlijke patiŽnt ontsnapt is. De inwoners in het dorp zijn het inmiddels helemaal zat. "We zijn in shock, maar aan de andere kant ook niet verbaasd. Alles lijkt daar mis te gaan."

Het zou gaan om de 44-jarige Peter M., een psychiatrisch patiŽnt die lijdt aan psychoses en schizofrenie en verbleef op de gesloten afdeling van de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder. Na een uur onbegeleid verlof nam hij afgelopen zaterdag de benen en keerde niet meer terug naar de kliniek. Pas gisteravond sloeg de instelling waar ook de moordenaar van Anne Faber Michael P. verbleef alarm over de ontsnapping. M. is volgens zijn eigen familie "levensgevaarlijk" als hij zijn pillen niet slikt.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 5 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie