Uitzending
EenVandaag - 31-12-2022

31-12-2022

EenVandaag

182 x bekeken | 0 reacties
7
Weer niet gelukt door stikstof: wordt 2023 het jaar dat Ruby en Maarten na 3 jaar eindelijk hun droomhuis kunnen bouwen?
Ruby en Maarten zijn al zo'n 3 jaar bezig met het bouwen van hun huis in Heiloo. De tekeningen liggen klaar, maar ze komen niet verder. Door stikstof krijgt het stel namelijk geen bouwvergunning. "Een goed voorbeeld van wanbeleid rond dit dossier."

Afgelopen zomer vertelden Ruby en Maarten al dat de bouw van hun huis maar niet kon starten. En het schiet nog altijd niet op. Integendeel, deze maand kregen ze opnieuw een domper te verwerken.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 31 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten