Uitzending
EenVandaag - 30-6-2018

30-6-2018

EenVandaag

927 x bekeken | 0 reacties
4
Tesla-auto rijdt 700 kilometer meer op volle tank dankzij waterstof

"Je komt verder met waterstof!”, zegt ondernemer Stefan Holthausen, terwijl hij trots naast de tweede Hesla staat. Een omgebouwde Tesla waarbij de batterijen tijdens het rijden worden bijgeladen via een brandstofcel die werkt op waterstof.

Installateurs zien gouden toekomst
Met het dichtdraaien van de gaskraan is de overstap naar alternatieve energiesystemen urgenter dan ooit. De warmtepomp is een veel genoemd alternatief voor de cv-ketel. Er is alleen één probleem: Nederland kampt met een groot tekort aan installateurs.

Meerderheid heeft zorgen over gevolgen Klimaatakkoord
Veel mensen (58%) maken zich zorgen over de financiële gevolgen die de klimaatplannen voor hun eigen huishouden hebben. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 22.000 leden van het Opiniepanel.

Wageningse wijk wil van het gas af, maar hoe?
Is hij een milieu-freak? Wanka Lelieveld kan er wel om lachen. Ja, hij heeft driedubbele beglazing in zijn huis. De inwoner van de Benedenbuurt in Wageningen is een van de voortrekkers in de wijk.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge en Jaap Jongbloed. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 30 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee