Uitzending
EenVandaag - 3-9-2008

3-9-2008

EenVandaag

1102 x bekeken | 0 reacties
6
Mishandeld echtpaar in Rome vertelt het verhaal
Paul en Wilma van Munster werden ernstig mishandeld door twee schaapsherders. Het stel is inmiddels terug in Nederland. Lichamelijk zwaar beschadigd, maar geestelijk weerbaar. In het ziekenhuis hebben wildvreemden cadeautjes gebracht. En zelfs de burgemeester, die het echtpaar in eerste instantie onzorgvuldig gedrag verweet, is langsgekomen om het goed te maken. Het verhaal van Paul van Munster. Hij en zijn vrouw Wilma zijn het vertrouwen in het goede van de mens niet kwijtgeraakt.

Wat moet McCain met Palin?
Sarah Palin, de running-mate van de Republikeinse presidentskandidaat John McCain is sinds haar nomimatie vorige week het middelpunt van controverse. Hoe gaat het campagneteam van John McCain hiermee om? En zou het zelfs zover komen dat hij een andere running mate moet kiezen? Wat zijn de consequenties daarvan? EénVandaag vraagt het campagnestrateeg Kay van der Linde en spreekt met buitenlandcommentator Bernard Hammelburg over deze Right Wing Christian Power Babe.

Hoe houden we droge voeten?
De komende eeuwen zal de zeespiegel stijgen, dat is zeker. De klimaatveranderingen zullen hier een belangrijke rol in spelen, maar hoe kunnen we de deze veranderingen het hoofd bieden? Moeten we ons gelijk voorbereiden op een Nederlandse War on Water, of lopen we dan te hard van stapel? Welke veiligheidsmaatregelen stelt de Deltacommissie voor? En gaat Nederland hierdoor ingrijpend veranderen? Commissie Veerman komt vandaag met het langverwachte advies.

Presentatie: Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op woensdag 3 september door de AVRO en de TROS. Te gast waren Kay van der Linde en Bernard Hammelburg. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie