Uitzending
EenVandaag - 29-2-2016

29-2-2016

EenVandaag

655 x bekeken | 0 reacties
6
Academische opleiding voor cosmetische artsen
In het Erasmus MC, het grootste academische ziekenhuis in Nederland, begint binnenkort de eerste academische opleiding cosmetische dermatologie. Elke basisarts mag op dit moment botox, fillers en laserbehandelingen uitvoeren, en zonder opleiding gaat dit vaak mis.

Nieuwstrend: Wilders wil dat hoogleraar opstapt
Hoogleraar bestuurskunde aan de Universiteit Tilburg Paul Frissen vindt dat we in opstand moeten komen tegen Wilders. Frissen deed deze uitspraak in L1-radioprogramma De Stemming. De PVV vindt dat hij moet opstappen na deze uitspraak.

Film over meestervervalser Han van Meegeren
Een Echte Vermeer, zo heet de film over meestervervalser Han van Meegeren. De film wordt op dit moment gedraaid en komt in het najaar uit.

Wapens beheersen steeds meer de voorverkiezingen
Het aantal grote schietpartijen in de Verenigde Staten is in een paar jaar tijd verdrievoudigd. Het debat over de wapenwetgeving is daarmee helemaal terug en beheerst ook de voorverkiezingen.

Migrantenstroom: staat Schengen op springen?
‘Binnen zes tot acht weken moet het aantal asielzoekers dat naar Europa komt drastisch afgenomen zijn,’ zei premier Mark Rutte op 20 januari. Dat is deze week zes weken geleden. Intussen is er van een terugloop nog geen sprake.

In deze uitzending van EenVandaag waren Han van Meegeren en Paul Frissen te gast. De presentatie was in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 29 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie