Uitzending
EenVandaag - 29-4-2010

29-4-2010

EenVandaag

916 x bekeken | 0 reacties
3
Apeldoorn herdenkt
Koningin Beatrix onthult vanmiddag in aanwezigheid van haar familie, slachtoffers en nabestaanden een herdenkingsmonument in Apeldoorn. Morgen is het een jaar geleden dat Karst Tates zeven bezoekers doodde bij zijn mislukte aanslag op de Koninklijke familie. EénVandaag spreekt met de leider van het politie-bikerteam (toen en nu) en met Isora Leal, een van de slachtoffers die gewond raakte bij de aanslag. Hoe is het nu met hen? Is deze eenmalige herdenkingsdienst belangrijk voor de verwerking?

Verlof Murat O. wekt verbazing
Mensenhandelaar Murat O. is tijdelijk op vrije voeten gesteld. Het besluit van de Amsterdamse rechtbank wekt verontrusting en verbazing. De reden voor het verlof is zijn zieke moeder. De advocaat van een van zijn slachtoffers is verontwaardigd. Volgens haar wordt geen rekening gehouden met de emoties van de vrouwen die door Murat zijn geknecht. De advocaat van O. spreekt van een hetze.

Gesprek met de viceminister-president
Pim van Galen spreekt met vicepremier Rouvoet over de gebeurtenissen van de afgelopen week.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op donderdag 29 april door de AVRO en de TROS. Te gast was André Rouvoet. De presentatie was in handen van Pim van Galen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie