Uitzending
EenVandaag - 27-11-2019

27-11-2019

EenVandaag

233 x bekeken | 0 reacties
7
Rouwverlof moet wettelijk worden vastgelegd, vinden GroenLinks en SGP
Het is nachtmerrie van iedere partner: je geliefde op vakantie verliezen bij een verkeersongeluk. Toch verwacht de werkgever vaak dat je na 3 dagen weer aan de slag gaat. Dat moet anders, vindt weduwe Nicole Maas.

Vandaag overhandigen partijen GroenLinks en SGP het manifest 'Ruimte voor rouw'. Daarin vragen ze meer aandacht voor rouwverwerking op de werkvloer. Iets waar Nicole stevig voor pleit.

Het ging Nicole allemaal voor de wind. Ze had een leuke echtgenoot en drie gezonde kinderen. Totdat haar man Eric abrupt om het leven komt bij een vreselijk verkeersongeval. Van de een op de andere dag is ze weduwe. "Ik was net weer moeder geworden van zoon nummer drie en bleef achter met een geamputeerd gezin. Alleen met mijn verdriet en dat van mijn jongens."

Topcrimineel Taghi verblijft mogelijk op Iraans feesteiland Kish
Ridouan Taghi houdt zich volgens een publicatie in de De Telegraaf schuil op het Iraanse eiland Kish. Juist zo'n bericht kan hem naar een andere plek brengen, denkt oud-politiecommissaris Sander Schaepman. "En dat is goed voor diegene die hem zoeken."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 27 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie