Uitzending
EenVandaag - 25-7-2014

25-7-2014

EenVandaag

1297 x bekeken | 0 reacties
6
‘Luchtvaartmaatschappij moet routes publiceren’
Luchtvaartmaatschappijen moeten hun klanten informatie gaan verstrekken over de vliegroutes die zij afleggen. Daarvoor pleit topman Will van den Hoogen van Nederlands grootste reisorganisatie D-Reizen/VX in EenVandaag.

Hans Kremers twijfelt over verdwalingstheorie
Zijn de in Panama omgekomen Kris en Lisanne werkelijk verdwaald in de jungle bij Boquete? De vader van Kris Kremers, Hans, heeft hier twijfels over. In EenVandaag voor het eerst zijn verhaal.

Voorhoeve: stuur Rode Kruis in plaats van Marechaussee
Om onduidelijkheid en verwarring te voorkomen is het beter om Rode Kruis-medewerkers naar de rampplek in Oost-Oekraïne te sturen in plaats van de Marechaussee. Dat zegt Joris Voorhoeve, oud-minister van Defensie vanavond in EenVandaag.

In deze uitzending van EenVandaag was Joris Voorhoeve te gast. De presentatie was in handen van Suzanne Bosman, Pieter Jan Hagens en Bas van Werven. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 25 juli door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    ‘Luchtvaartmaatschappij moet routes publiceren’ Luchtvaartmaatschappijen moeten hun klanten informatie gaan verstrekken over de vliegroutes die zij afleggen. Daarvoor pleit topman Will van den Hoogen van Nederlands…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten