Uitzending
EenVandaag - 21-2-2015

21-2-2015

EenVandaag

988 x bekeken | 0 reacties
6
Vader haalt gewonde zoon terug uit IS-gebied
De 40-jarige Richard Jansen wilde niet lijdzaam toezien hoe de Koerden in Noord-Irak moesten vluchten voor de opmars van IS-strijders. En dus besloot de voormalig beroepsmilitair zich aan te sluiten bij de Syrische Koerden om mee te vechten.

Litouwen vreest Russische dreiging
Het is deze week 25 jaar geleden dat Litouwen onafhankelijk werd van de Sovjet-Unie. Maar in plaats van een feeststemming bestaan er grote zorgen in de Baltische staat: over buurland Rusland en de situatie in Oekra´ne.

De geschiedenis van onze toekomst
Een opmerkelijke oproep van de Erasmus Universiteit in Rotterdam: Nederland heeft meer science fiction nodig, zodat we onze eigen toekomst beter kunnen vormgeven.

De presentatie was in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 21 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Vader haalt gewonde zoon terug uit IS-gebied De 40-jarige Richard Jansen wilde niet lijdzaam toezien hoe de Koerden in Noord-Irak moesten vluchten voor de opmars van IS-strijders. En dus besloot de voormalig…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten