Uitzending
EenVandaag - 20-2-2015

20-2-2015

EenVandaag

910 x bekeken | 0 reacties
7
D-Day voor Griekenland. Vanmiddag onderhandelen de Europese ministers van FinanciŽn in Brussel over het wel of niet verlengen van het Griekse steunpakket. De gesprekken tussen Griekenland en de Eurogroep zijn deze week hervat. Dit lijkt geen gemakkelijke klus.

Interview ex-gevangene Al-Nusra. Bijna twee jaar werd de Amerikaanse journalist Theo Padnos vastgehouden in SyriŽ door de aan Al-Qaeda gelieerde terreurorganisatie Al-Nusra. In tegenstelling tot collega's werd hij niet onthoofd, maar vrijgelaten. Nu reist hij Europa rond om zijn verhaal te vertellen.

Verstandelijk beperkten helpen in verpleeghuis. Al jaren klinken er klachten over de verpleeghuiszorg. De zorg zou onder de maat zijn, er worden fouten gemaakt en het personeel heeft nauwelijks tijd om een praatje te maken met de bewoners of ze even mee naar buiten te nemen.

Wat vindt personeel van plan verpleeghuiszorg? Afgelopen week presenteerde staatssecretaris Van Rijn van VWS zijn plan van aanpak voor de verpleeghuiszorg. EenVandaag deed samen met Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) onderzoek onder het personeel. Denken zij dat het plan van Van Rijn iets gaat veranderen? En wat zijn volgens hen de knelpunten? In EenVandaag de resultaten van deze peiling.

De presentatie was in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 20 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    D-Day voor Griekenland. Vanmiddag onderhandelen de Europese ministers van Financiën in Brussel over het wel of niet verlengen van het Griekse steunpakket. De gesprekken tussen Griekenland en de Eurogroep zijn deze week…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten