Uitzending
EenVandaag - 20-12-2018

20-12-2018

EenVandaag

552 x bekeken | 0 reacties
6
Meldpunt voor militairen ziek door burnpits
Hebben zogeheten burnpits ertoe geleid dat Nederlandse militairen ziek zijn geworden? In deze burnpits werd al het afval, waaronder plastic, ziekenhuisafval, munitie en nog veel meer verbrand met benzine en kerosine. Een nieuw meldpunt inventariseert nu om hoeveel zieke militairen het gaat.

Nieuwstrend: gelekt klimaatakoord
Vandaag lekten wat plannen uit het klimaatakkoord uit. Verschillende milieuclubs die mee onderhandelden kunnen zich niet vinden in het uitkomst van dat overleg.

Problemen met de richtlijn euthanasie
De Nederlandse richtlijn euthanasie is niet waterdicht. Fouten bij het uitvoeren van euthanasie zijn niet uit te sluiten. Het gevolg kan pijnlijk zijn, in plaats van zacht. Mensen uit het veld vinden dat de richtlijnen uit 2012 herzien moeten worden.

In deze uitzending van EenVandaag was Paul Vugts te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Jan Mom en Rik van de Westelaken. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 20 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee