Uitzending
EenVandaag - 19-12-2018

19-12-2018

EenVandaag

648 x bekeken | 3 reacties
6
1550 mensen doen een beroep op Q-koortsgeld
PatiŽnten die tussen 2007 en 2011 Q-koorts opliepen kunnen een schadevergoeding krijgen. Het kabinet stelde hier ruim 14 miljoen euro voor beschikbaar. Hoeveel mensen hebben zich gemeld voor deze regeling? Ens dit wel genoeg om alle schade te dekken?

Bezoek minister Blok aan piloten F16 in JordaniŽ
Bezoek minister Blok aan piloten F16 in JordaniŽ. Minister Blok bezoekt in JordaniŽ de F16's die de afgelopen jaren boven IS-gebied vlogen. Was de missie een succes, hoe hebben de piloten het ervaren en waarom is men niet open over het aantal burgerslachtoffers dat door de Nederlandse inzet is gevallen?

Olifant 'Olli' op bezoek in kinderziekenhuis
Het knuffelolifantje Olli redde noodlijdende dierentuin Blijdorp. Inmiddels is Olli wereldberoemd. De bedenkers wonen en werken al jaren in Hollywood en zijn deze week zijn ze in Nederland voor een bezoek aan het Sophia kinderziekenhuis.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Jan Mom en Rik van de Westelaken. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 19 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie