Uitzending
EenVandaag - 20-4-2022

20-4-2022

EenVandaag

336 x bekeken | 0 reacties
6
Vertrouwen D66-kiezer in Sigrid Kaag hard onderuit tijdens slepende Metoo-kwestie in partij
De steun van D66-kiezers voor Sigrid Kaag als partijleider keldert nu de partij is verwikkeld in een slepende MeToo-kwestie. Niet het voorval zelf, maar de volgens kiezers tot nu toe zwaar ondermaatse aanpak, wordt vooral haar aangerekend.

De D66-partijtop heeft, zo bleek afgelopen weekend, een vertrouwelijke bijlage van een onderzoek achtergehouden over grensoverschrijdend gedrag van partijprominent Frans van Drimmelen.

Vraag is of Duitsland het volhoudt om geen extra wapens aan Oekraïne te leveren, zegt Duitslandkenner
Of bondskanselier Scholz het volhoudt om geen extra wapens te leveren aan Oekraïne hangt er onder meer vanaf of president Macron opnieuw de Franse verkiezingen wint. Dat zegt Duitslandkenner Jürgens. "Die kan dan met andere bondgenoten de druk opvoeren."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 20 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten