Uitzending
EenVandaag - 18-4-2013

18-4-2013

EenVandaag

767 x bekeken | 0 reacties
6
Ontploffing kunstmestfabriek Waco
De explosie van een kunstmestfabriek in het Texaanse Waco heeft het leven gekost aan meer dan 10 personen. Ruim 160 mensen raakten gewond. Dat maakte de Amerikaanse politie bekend na de ontploffing woensdagnacht.

Wie wordt de nieuwe voorzitter van de FNV?
De strijd om het voorzitterschap voor de FNV is begonnen. De eerst bekende kandidaat is Corrie van Brenk. Zij geeft nu leiding aan de ambtenarenvakbond Abvakabo en staat bekend als vertegenwoordiger van de activistische vleugel van de vakcentrale.

Waarom stoppen pleegouders met pleegzorg?
Veel pleegouders stoppen na een korte tijd weer met pleegzorg. Terwijl het aantal pleegkinderen de afgelopen 10 jaar juist verdubbeld is, van 10.000 naar meer dan 20.000 kinderen per jaar. Hoe komt het dat zoveel pleegouders er zo snel weer meer stoppen?

Hoe wordt Het Interview gewaardeerd? Gisteravond werd het interview uitgezonden dat NOS en RTL hadden met het toekomstige koningspaar Willem-Alexander en Maxima. EenVandaag peilt de reacties onder de leden van het EenVandaag opiniepanel: hoe kwam het nieuwe koningspaar over? En zijn de leden van het Panel voor of tegen een ceremonieel koningschap?

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op donderdag 18 april door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie