Uitzending
EenVandaag - 16-11-2013

16-11-2013

EenVandaag

690 x bekeken | 0 reacties
6
Celtic laat politie-optreden Amsterdam onderzoeken
Fans van de Schotse club Celtic gaan de Nederlandse politie aanklagen voor het harde optreden voorafgaand aan de Champions Leaguewedstrijd Ajax-Celtic. De fans waren betrokken bij rellen op de Dam en zeggen onevenredig gewelddadig te zijn aangepakt door de politie. Er vielen veel gewonden zowel onder fans als de politie. Het clubbestuur van Celtic neemt de klachten van de supporters serieus en heeft een onderzoek ingesteld naar de gewelddadige confrontatie op de Dam.

Wat als Gele en Rode Piet meekomen uit Spanje?
Paarse Piet kan zín lol al niet op, hij staat dit jaar op de postzegel. En als we de berichten uit Spanje mogen geloven, hebben ook Gele, Rode en Groene Piet vorige week het kasteel in Spanje verlaten en zitten ze op de stoomboot onderweg naar Nederland.

Internationale oproep om verbod op pedofielenvereniging
Nederland krijgt een flinke tik op de vingers: 200 Internationale kinderrechtenorganisaties uit 50 verschillende landen komen volgende week op bezoek om duidelijk te maken dat ze het onacceptabel vinden dat Nederland de pedofielenvereniging Martijn toestaat. In een petitie doen ze een oproep aan de Nederlandse politiek om te zorgen dat Martijn verboden wordt. Ze vinden dat Nederland hierin een voorbeeldfunctie heeft.Op een kiteboard de oceaan over
6.000 kilometer lang kitesurfend de oceaan over; eind november start de Atlantic Kite Challenge. Een groepje van zes avonturiers steekt dan vanaf de Canarische eilanden de Atlantische oceaan over op een kiteboard.

Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 16 november door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!