Uitzending
EenVandaag - 16-3-2012

16-3-2012

EenVandaag

1175 x bekeken | 0 reacties
5
Asbest-doden: is de overheid aansprakelijk?
'De komende jaren zullen tienduizend mensen onnodig overlijden aan asbestkanker', stelt letselschade-advocaat Bob Ruers. Het Eerste Kamerlid van de SP is expert op het gebied van asbest. Hij wil uitzoeken of de overheid aansprakelijk gesteld kan worden omdat zij naar zijn mening nalatig is geweest bij het beschermen van burgers tegen de gevolgen van asbest.

PvdA-verkiezingen
Na een intensieve campagne van twee weken wordt vanmiddag om vier uur bekend wie de nieuwe leider van de Partij van de Arbeid wordt. Wie gaat de partij leiden: Diederik Samsom, Ronald Plasterk, Nebahat Albayrak, Martijn van Dam of Lutz Jacobi?

100e sterfdag Karl May
Karl May. 30 maart is het 100 jaar geleden dat de Duitse schrijver stierf. Met 200 miljoen verkochte boeken geldt hij als de best verkochte Duitse schrijver. In de jaren '60 en '70 groeide hij uit tot misschien wel de meest gelezen schrijver ter wereld.

Presentatie: Bas van Werven, Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op vrijdag 16 maart door de AVRO en de TROS. Te gast waren Nebahat Albayrak, Ronald Plasterk, Diederik Samsom, Martijn van Dam, Bob Ruers en Lutz Jacobi. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens en Bas van Werven.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie