Uitzending
EenVandaag - 12-4-2019

12-4-2019

EenVandaag

316 x bekeken | 0 reacties
3
Corné kreeg een baan zonder te solliciteren
Een baan zonder sollicitatiegesprek. Het enige wat je hoeft te doen is je naam in te vullen op een lijst en je kan aan de slag. Dat is het idee achter 'Open Hiring'. Deze week ging de eerste werknemer in Nederland via deze methode aan de slag.

Een jongenskoor suf? Ronnie Tober dankt zijn succes eraan
Steeds meer jongenskoren in Nederland verdwijnen en dat gaat zanger Ronnie Tober aan het hart. "Een jongenskoor is juist fantastisch en heel leuk."

Met de Pasen in het vooruitzicht draaien de overgebleven jongenskoren overuren. De jongens reizen van het ene naar het andere koor om maar koren van voldoende grootte te krijgen. Ronnie Tober begrijpt niet dat er steeds minder jongeren kiezen voor een jongenskoor. In de jaren zestig waren er nog zo'n 800 jongenskoren. Nu zijn dat er nog rond de vijftien.

In deze uitzending van EenVandaag was Ronnie Tober te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 12 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie