Uitzending
EenVandaag - 10-4-2013

10-4-2013

EenVandaag

653 x bekeken | 0 reacties
5
Tolheffing BelgiŽ voor Nederlanders: ANWB in actie
De zuidelijke grensprovincies Brabant, Zeeland en Limburg maken zich er al zorgen over, en ook wegenbond ANWB vindt het geen goed idee van de Belgen: onze zuiderburen willen vanaf 2016 geld innen door een wegenvignet in te voeren voor buitenlandse automobilisten. De ANWB denkt dat deze honderd euro per jaar gaat kosten.

Kinderopvang steeds duurder: wat zijn de alternatieven?
Door fikse bezuinigingen op de kinderopvangtoeslag zijn de kosten voor kinderopvang behoorlijk gestegen. Terwijl de vraag bij reguliere instellingen sinds 2012 sterk is gedaald, zoeken ouders wel naar opvang voor kun kinderen.

De oorzaak van de huizenmarktcrisis
De 'tijdelijke commissie huizenprijzen' deed onderzoek naar het rampzalige scenario dat zich op de huizenmarkt heeft voltrokken. Vandaag presenteert de commissie haar eindrapport. De commissie werd precies een jaar geleden ingesteld, nadat de Kamer besloten had dat er een parlementair onderzoek moest komen naar de sterk gestegen huizenprijzen de afgelopen twee decennia.

Wat als het misgaat in Noord-Korea?
Noord-Korea slaat de laatste dagen steeds harder op de oorlogstrom. Dinsdag riep het land alle buitenlanders in Zuid-Korea op dat land zo snel mogelijk te verlaten. De Verenigde Staten stellen bewijs te hebben dat een nieuwe raketproef elk moment kan plaatsvinden.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op woensdag 10 april door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie