Uitzending
Een goed begin - Remco en Judy de Jong

Remco en Judy de Jong

Een goed begin

27-5-2006

| 1141 x bekeken | 0 reacties
7
Het Nederlandse echtpaar Judy en Remco de Jong is voor even terug op oude bodem. Want eigenlijk wonen ze in AustraliŽ. Daar heeft Remco de afgelopen tijd een pilotenopleiding gevolgd. Reden van hun tijdelijke verblijf in Nederland is het in orde maken van papieren om in AustraliŽ te kunnen wonen en werken. En precies in deze periode dient ook de komst van hun eerste kindje zich aan. Dat gaat in een speciaal kraamhotel gebeuren, omdat Judy en Remco geen vaste verblijfplaats in Nederland meer hebben. Terwijl ze in het kraamhotel verblijven voor de bevalling en kraamtijd, zijn de voorbereidingen voor hun leven in AustraliŽ in volle gang. Over een paar maanden vertrekt familie De Jong naar de bush bush, waar ze zullen gaan werken voor Mission Aviation Fellowship (MAF) en met de kleine baby zullen ze gaan wonen tussen de aboriginals, spinnen en krokodillen.

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Remco en Judy de Jong is uitgezonden op zaterdag 27 mei door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee