Uitzending
Editie NL - Aflevering 75

Aflevering 75

Editie NL

15-4-2019

| 114 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Help! Ben ik wel ingeŽnt? -Steden vechten om Songfestival. -De miljoenenvilla's van Almere. -Tienertoer op retour.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Tienertoer op retour
De Tienertoer - of tegenwoordig: Jongerentoer - bestaat vijftig jaar! Reden voor het Utrechtse Spoorwegmuseum om een tentoonstelling te wijden aan herinneringen aan die treinkaart.

De miljoenenvilla's van Almere
Er is een flinke stijging van miljoenen-buurten in ons land. De sterke groei heeft te maken met de algehele stijging van de huizenprijzen.

Steden vechten om Songfestival
Eigenaren van concertzalen en evenementenhallen in ons land beginnen zenuwachtig te worden, want waar moet het Songfestival volgend jaar georganiseerd worden? Nederlandse steden staan al in de rij.

Help! Ben ik wel ingeŽnt?
Opnieuw een geval van mazelen. Na de uitbraak op een kinderdagverblijf in Den Haag, duikt het virus nu in Zoetermeer op. Op een middelbare school daar zou een docent mazelen hebben gekregen.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 75 werd uitgezonden op maandag 15 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie