Uitzending
Editie NL - Aflevering 259

Aflevering 259

Editie NL

27-12-2018

| 378 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -TunesiŽ weer in trek. -De ik-weet-nog-wel-iemand bonus. -Heel Holland kliekt. -Het einde van Ludo en Janine?

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Het einde van Ludo en Janine?
Voor de tweede keer komt Goede Tijden Slechte Tijden met een winter cliffhanger. Dus niet alleen aan het einde van het seizoen een moment waarin verschillende verhaallijnen tot een hoogtepunt komen, maar dus ook in het midden van een seizoen. Niet zo vreemd want je moet natuurlijk iets doen om tussen al het geweld aan series de kijker vast te houden

Heel Holland kliekt
Met twee kerstdiners achter de rug zijn wij vast niet de enigen, met leftovers in de koelkast. Na drie dagen eten en drinken, staan de restjes van de gourmetschotel of de kliekjes van de vele voor- en hoofdgerechten te verpieteren. En dat is zonde! Kok Pim Haaksman geeft tips hoe je ook daarvan nog een spectaculaire maaltijd maakt.

De ik-weet-nog-wel-iemand bonus
Een diner, weekendjes weg of gewoon veel geld. Wie een vriend of familielid kent voor een bedrijf dat op zoek is naar nieuwe werknemers maakt bij verschillende bedrijven kans op een aanbrengbonus. Bedrijven doen er alles aan om personeel te vinden, want die worden steeds schaarser.

TunesiŽ weer in trek
We gaan volgend jaar op vakantie naar Egypte, TunesiŽ en Turkije. Dat blijkt uit cijfers van VakantieDiscounter die heeft uitgezocht wat de vakantietrends van 2019 zijn. Vooral het Midden-Oosten is weer in trek

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 259 werd uitgezonden op donderdag 27 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie