Uitzending
Editie NL - Aflevering 243

Aflevering 243

Editie NL

6-12-2017

| 236 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: GoPro gevonden
Twee Duitse jongens hebben de actioncamera van een Engelse jongen gevonden. Door de video's te bekijken konden de twee de eigenaar opsporen.

Star Wars in 2,3 of 4D?
Nu de techniek in de bios steeds beter wordt, is er veel meer keus. Binnenkort is er zelfs de mogelijkheid om 4D films te kijken. Met geluid, beeld en gevoel.

Dag Sinterklaasje, hallo kerstboom
De meeste mensen wachten tot Sinterklaas het land uit is om een kerstboom te kopen. Vandaag is daarom een drukke dag voor kerstboomverkopers. Voor sommige mensen is 6 december traditioneel 'Kerstboom-koopdag'.

'Waar komen spruitjes vandaan?'
Hoe groeit kool? Veel kinderen hebben geen idee hoe groenten groeien. Daarom is het volgens de D66 goed als basisscholen moestuintjes krijgen. Door zelf groenten te verbouwen, leren kinderen meer over hun eten.

Granaat in je straat
In Rotterdam is een woning 26 schoten keer beschoten. In de woning zijn drugs en wapens gevonden en op straat lag een granaat. Criminelen worden steeds meedogenlozer en dit soort afrekeningen vinden daarom steeds vaker plaats in woonwijken.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 243 werd uitgezonden op woensdag 6 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie