Uitzending
Editie NL - Aflevering 192

Aflevering 192

Editie NL

25-9-2013

| 680 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

F16 zonder piloot
Terwijl bij ons de politiek nog wikt en weegt of we nou wel of niet en hoeveel JSF's we gaan aanschaffen, hebben ze in de VS al een nieuwe bestemming voor een aantal oude F16's. Die zijn omgebouwd tot drone.

Vuurwerk in de Tweede Kamer
In Den Haag is de Tweede Kamer bezig met de Algemene Politieke Beschouwingen, het debat over de kabinetsplannen voor het komende jaar. En het is spannender dan andere jaren, omdat het kabinet ook moet zorgen voor een meerderheid in de Eerste Kamer.

Minder loon, maar wel een baan
Wat zou u kiezen: minder loon of ontslag? Voor de werknemers van een stedebouwkundig adviesbureau in Barendrecht was het snel duidelijk. Zij kozen voor minder loon: iedereen die er werkt heeft op z'n minst 1000 euro loon per maand ingeleverd.

Nederlander bij schutters Kenia?
Bij de aanslag op het winkelcentrum in de hoofdstad Nairobi zou een Nederlander betrokken zijn, zo meldt CNN. Eerder deze week werd ook al gemeld dat een Nederlander bij de aanslag betrokken zou zijn. Het is op dit moment niet duidelijk of het bericht van CNN klopt.

Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 192 is uitgezonden op woensdag 25 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie