Uitzending
Editie NL - Aflevering 191

Aflevering 191

Editie NL

24-9-2013

| 604 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Blote borsten niet meer nodig in NLse film
De Nederlandse film staat in z'n hemd. Want volgens de kenners is de Nederlandse film het bloot intussen wel een beetje ontgroeid.

Nooit meer een neut
Het gaat slecht met de verkoop van de jenever. Dit oer-hollandse drankje heeft al jaren te maken met teruglopende verkoopcijfers. Jenever heeft op z'n zachtst gezegd een imago-probleem. Jenever is een drankje voor ouwe mannen, en zie van dat stempel maar eens af te komen.

Standbeeld voor Julian en Ruben
Vanavond wordt in Zeist een speciale voetbalwedstrijd gespeeld, met BN'ers en oud-Ajax-spelers, voor de broertjes Ruben en Julian die door hun vader werden omgebracht. Doel van de wedstrijd is om geld op te halen voor een stichting die is opgericht voor de overleden broers .

Bekeren = radicaliseren
De terreuraanval in Kenia, die zaterdagmiddag begon, lijkt mede het werk van een aantal westerlingen. Het is een fenomeen dat vaker voorkomt: bekeerlingen die zich verliezen in extremisme. Ook in ons land wonen een aantal tot de islam bekeerde fanaten.

Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 191 is uitgezonden op dinsdag 24 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie