Uitzending
Editie NL - Aflevering 184

Aflevering 184

Editie NL

13-9-2013

| 904 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Gratis betaalzenders kijken is een makkie
Live eredivisie voetbal kijken zonder dat je daarvoor een cent hoeft te betalen, dus zonder abonnement van Fox. Wie een beetje zoekt op internet vindt daar verschillende buitenlandse sites die Nederlandse wedstrijden gratis streamen, met vaak ook nog het Nederlands commentaar van Fox erbij.

Gratis betaalzenders kijken is een makkie
Voetbal kijken bij Fox is peperduur een wedstrijd online kopen is bijna net zo duur als een bioscoopkaartje. Maar gratis kijken kan met een klien trucje ook.

Met een tros ballonnen de oceaan over?
De Amerikaan Jonathan Trapp probeerde vandaag zijn jongensdroom waar te maken: de Atlantische oceaan over, hangend aan een paar ballonnen, gevuld met helium. Net als in de bekende animatie film Up, die al velen inspireerde tot zo'n experiment.

De irritantste wachtmuzak
Weg ermee, vindt 3fm dj Domien Verschuren. Hij ging in zijn programma op zoek naar de grootste muzikale horror die bedrijven ongegeneerd op hun klanten loslaten.

De remsporen van de NS
Smerige wc's, rotzooi op de vloer: volgens schoonmakers, reizigers en het NS-personeel zouden treinen steeds viezer het station uitrijden

Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 184 is uitgezonden op vrijdag 13 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie