Uitzending
Editie NL - Aflevering 183

Aflevering 183

Editie NL

12-9-2013

| 759 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Kunst met de K van aardvarK
Zojuist is in Arnhem het allergrootste kunstwerk van Nederland onthuld. Het is dertig meter lang en negen meter hoog. Het is een geschenk van Burgers Zoo aan Arnhem.

Fietsrace app 'levensgevaarlijk'
Veilig Verkeer Nederland maakt zich zorgen, grote zorgen zelfs over fanatieke gebruikers van de zegenaamde Strava App, een app die veel gebruikt wordt door amateur-wielrenners. Zij moeten zo snel mogelijk een bepaald parcours afleggen. De app houdt de tijd bij en plaatst dit in een online klassement.

Rijdt Greenpeace en scheve schaats?
En opnieuw is een goed doel in opspraak geraakt. Greenpeace heeft zich de woede op de hals gehaald van donateurs door een brief te sturen waarin wordt aangekondigd dat de jaarlijkse bijdrage automatisch wordt verdubbeld.

Wordt overleven kansberekening?
Een opmerkelijke stap van het Radboud-ziekenhuis in Nijmegen. Als eerste ziekenhuis in Nederland maakt het de overlevingscijfers van kankerbehandelingen openbaar. Het ziekenhuis wil transparanter zijn, en betere zorg leveren

Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 183 is uitgezonden op donderdag 12 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie