Uitzending
Editie NL - Aflevering 161

Aflevering 161

Editie NL

12-8-2016

| 487 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Frietje softijs
Het zou zomaar eens een hit kunnen worden deze zomer: een patatje met... soft-ijs! Het begon een paar dagen geleden bij Cafetaria 't Huus 2.0 in Veenendaal. We vroegen chefkok Pierre Wind wat hij van deze combi vindt

Mama kruipend naar huis
Vrouwen die moeder zijn, worden geacht een aantal dingen voortaan te laten. Je gaat bijvoorbeeld niet meer wild op stap, dat hoort niet. In de film Bad Moms, die nu in de bioscoop draait, zijn de hoofdrolspelers de stress van het moederschap zó zat, dat ze er echt even uitmoeten.

Dubbele kater voor Yuri
De olympische droom van Yuri van Gelder is voorbij, want hij mag niet terug naar Rio. De rechter vindt namelijk dat Van Gelder terecht is weggestuurd van de Spelen. Wat betekent deze affaire voor zijn sportcarriere?

Goudzoeken in de polder
In Polen is de Goudkoorts weer helemaal opgelaaid, nu 35 man op expeditie gaan om een ondergrondse trein van de nazis op te sporen. Deze zou namelijk helemaal vol liggen met goud. Bij dit soort verborgen schatten krijgen veel avonturiers dollartekens in hun ogen en moeten ze koste wat het kost het mysterie ontrafelen. Ook in Nederland stikt het van de schatzoekers. En dat is niet zo gek, want in ons landje zit er heel wat rijkdom onder de grond.

Handdoekje leggen niemand zeggen
Nog nooit was het zo druk als vandaag op Schiphol. Er is een recordaantal mensen dat vertrekt, landt of overstapt op de luchthaven. En dat betekent aansluiten in lange rijen voor de incheckbalies. En tussen al die mensen staat onze verslaggever Robert Schouten.

Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 161 werd uitgezonden op vrijdag 12 augustus door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie