Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

26-3-2018

| 1926 x bekeken | 0 reacties
6
Auke Kok
Het magnum opus van Auke Kok vordert gestaag: de biografie over Johan Cruijff. Vorige keer dat hij in DWDD te gast was deed hij een oproep, vele reacties volgden. Hoogste tijd dus voor een tussenstand!

Henk van Straten
In het nieuwste boek van Henk van Straten 'Berichten uit het tussenhuisje' verhaalt hij over de periode nadat hij uit zijn huwelijk was gestapt. Hij woonde twee jaar lang in ‘het tussenhuisje’, een knullige, smalle afsplitsing van een bestaande woning, in Eindhoven. De benauwde behuizing staat symbool voor deze verkrampte episode tussen het leven dat hij achter zich had gelaten en het leven dat nog moest beginnen.

Joop van den Ende
De best verkopende vrouw in rock moest natuurlijk een musical krijgen. In ‘Tina: The Musical’ wordt het dramatische levensverhaal van Tina Turner verteld. De voorstelling is te zien in het Aldwych Theatre in het Londense theaterdistrict West End. De eerste try-outs zijn geweest, de premičre is op 17 april. Aan tafel: Joop van den Ende, producent van de musical.

Muziek: Editors
Ze waren al eerder in de DWDD-studio: de Britse band Editors! Morgen staan ze in een uitverkochte Ziggo Dome, maar vanavond op ons podium. Ze spelen de single 'Magazine' van hun zesde studio-album 'Violence'. We zijn vereerd!

Ton Kas
Moppen tappen; een bedreigd ambacht waarop wordt neergekeken. Acteur Ton Kas was ook geen fan, maar besloot toch in 2013 in de Kleine Komedie een eerbetoon aan het genre te doen, getiteld ‘Eerste Klootviool’. Een daverend succes, de mop blijkt nog immer populair. Daarna stond hij wederom met tragikomische dijenkletsers op het toneel in zijn voorstelling ‘JABROER’. Vanaf september is de Gouden Kalf-winnaar met 'KAKMAKER' te zien in de theaters; wederom een ode aan de edele kunst van het moppen tappen.

Tafeldame: Ryanne van Dorst
Vanavond is Ryanne van Dorst de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Joop van den Ende, Ryanne van Dorst, Ton Kas en Auke Kok te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 26 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie