Uitzending
DWDD - 8-2-2008

8-2-2008

DWDD

1339 x bekeken | 0 reacties
8
Marc-Marie
De tafelheer van Matthijs is Marc-Marie Huijbregts.

Adelheid Roosen
Ze schreef vorig jaar het toneelstuk 'Is.Man', over eerwraak in Turkse en Koerdische families. Vanaf deze week gaat 'Is.Man' in reprise in Nederland. Aan tafel de bedenker en regisseur van het stuk Adelheid Roosen.

Hans Liberg
Dit jaar staat Hans Liberg 25 jaar op de planken. Vanaf maart start de tour '25 jaar Hans Liberg’ in Carré. Een gesprek over zijn carrière, de jubileumshow en de muzikale band met zijn kinderen.

Appie Baantjer
Voormalig rechercheur en schrijver A.C. Baantjer heeft het 'Appie Baantjer Fonds' ingesteld. Een vierdelig ‘Hondekop-treinstel’, van de Nederlandse Spoorwegen krijgt de eerste bijdrage.

Rita Verdonk
Rita Verdonk vertelt voor het eerst iets over haar voorjaarscampagne. Ze gaat Amerikaans op tournee. Met Hillary als groot voorbeeld en met maar een doel: Rita For President.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 8 februari door de VARA. Te gast waren Adelheid Roosen, Appie Baantjer, Hans Liberg, Rita Verdonk en Marc-Marie Huijbregts. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie