Uitzending
DWDD - 7-2-2008

7-2-2008

DWDD

1495 x bekeken | 0 reacties
6
Jort Kelder
De tafelheer van Mathijs is Jort Kelder.

Jan Marijnissen
Jan Marijnissen heeft aangekondigd dat hij vanaf NU oppositie gaat voeren. De campagne ging van start met het omstreden filmpje van de stripteasende oude dame en een NU krant, die in een oplage van 2 miljoen over Nederland wordt verspreid.

Marc Broere
De Afrika Cup is in volle gang. Stichting 'Lokaal mondiaal' maakte een website volledig gewijd aan Afrikaans Voetbal. In aanloop naar het WK van 2010 in Zuid-Afrika zijn ze nu volop aanwezig bij de Afrika Cup. Journalist Marc Broere is net terug uit Afrika.

Huub Mombers
Huud Mombers, directeur van het Dakpannenmuseum, is in het bezit gekomen van een gouden dakpan. Een aanwinst voor zijn collectie die al meer dan 3000 dakpannen telt.

Joost Karhof en De Biet
Vanavond is om 20.30 uur op Nederland 3 het programma 'Made in the Sixties' te zien. Presentator Joost Karhof maakt een rondgang langs verschillende jaren zestig thema’s. Coverband 'De Biet' is erg jaren zestig.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 7 februari door de VARA. Te gast waren Jort Kelder, Jan Marijnissen en Joost Karhof. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie