Uitzending
DWDD - 4-10-2012

4-10-2012

DWDD

1179 x bekeken | 0 reacties
5
In de uitzending van donderdag 4 oktober: Johan Fretz, Arjen Lubach, Boris Paval Conen, Dennis Kleyn, Tom Egbers, Elly Witten-Kox, The Fabulous Wannabeatles, muziek van Iris Hond en tafelheer Prem Radhakishun.

Johan Fretz en Arjen Lubach
President Obama en Mitt Romney voerden afgelopen nacht hun eerste televisiedebat met een verrassende uitkomst: Mitt Romney heeft het debat gewonnen. Volgens een peiling van CNN vond 67 procent dat Romney de betere was in het debat, slechts 22 procent zei dat Obama de winnaar was. In de studio Johan Fretz en Arjen Lubach over het debat, de kandidaten en de aankomen Amerikaanse verkiezingen in het algemeen.

Boris Paval Conen en Dennis Kleyn
Zaterdag begint de nieuwe dramaserie De Geheimen van Barslet. De serie is een coproductie van NCRV, Waterland Film en NTR en handelt over het plattelandsdorpje Barslet waar mysterieuze dingen gebeuren. Zo kan een kleuter de toekomst voorspellen en regent het vissen op klaarlichte dag. Hebben we met de Nederlandse Magnolia of Twin Peaks van doen? Aan tafel: regisseur Boris Paval Conen en special effects-specialist Dennis Kleyn.

Tom Egbers en Elly Witten-Kox
5 oktober is het precies 50 jaar geleden dat The Beatles hun allereerste single 'Love Me Do' uitbrachten. Het werd geen nummer 1-hit, maar betekende wel hun landelijke doorbraak. En iedereen weet hoe groot ze daarna werden..
Aan tafel: Tom Egbers en Elly Witten-Kox. Zij werkte in een muziekwinkel waar Lennon een mondharmonica jatte. Muzikale begeleiding: The Fabulous Wannabeatles!

Prem Radhakishun
Vandaag is Prem Radhakishun tafelheer.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 4 oktober door de VARA en NTR. Te gast waren Prem Radhakishun, Tom Egbers, Arjen Lubach en Boris Paval Conen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!