Uitzending
DWDD - 25-1-2011

25-1-2011

DWDD

1899 x bekeken | 1 reacties
9
Te gast in de uitzending van dinsdag 25 januari zijn onder anderen: Emile Hartkamp, Patty Brard, Kluun. Muziek is er van Heist en tafeldame is Claudia de Breij.

Alexander Klöpping en Arnoud Vermeer
Het saldo op de OV-chipkaart is gemakkelijk te manipuleren, dit bleek al veel eerder. Onderzoeksjournalist Brenno de Winter en de NOS onderzochten dit normaals. Het enige wat nodig is, is een eenvoudig computerprogramma en een kaartlezer van dertig euro. Al weken reizen mensen met gemanipuleerde kaarten. Het blijkt dat conducteurs en de apparatuur van de stations niets opmerken. Te gast zijn Arnoud Vermeer en Alexander Klöpping.

Kluun
De nieuwe roman 'Haantjes' van Kluun is uit. Kluun is het pseudoniem voor Raymond van de Klundert. Hij is één van de best verkopende schrijvers van Nederland. In 'Haantjes' blikt hij terug op het Amsterdam waarin, volgens hem, alles kon, mocht en klopte. De schrijver heeft een jaar gewerkt aan zijn nieuwste roman.

Patty Brard en Emile Hartkamp
Patty Brard gaat weer zingen, maar dit keer zonder haar collega's van Luv. Binnenkort komt zij met haar eigen album dat bestaat uit Nederlandstalige nummers. Begin vorig jaar heeft Brard ons alvast kennis laten maken met haar solozang toen zij haar eigen carnavalskraker 'Het Leven is een Feest uitbracht'. Voor haar nieuwe album heeft Brard componist Emile Hartkamp in de arm genomen, die verantwoordelijk is voor vele grote successen van onder anderen Frans Bauer en Marianne Weber. Vanavond zijn zowel Brard als Hartkamp te gast om over dit nieuwe album te praten.

Heist
De roots van deze rockband liggen in Haarlem, waar gitarist Thijs en zanger/gitarist Alex in 2004 hun samenwerking beginnen. Twee jaar later worden daar drummer Tim, bassist Axel en gitarist Tusenius aan toegevoegd. Dan is de band compleet. In 2008 brengen de bandleden de tijd vooral door in de studio, waar zij hard aan hun album werken.

Claudia de Breij
Claudia de Breij is cabaretier, radiomaakster en presentatrice. Ze presenteerde in het verleden onder meer 'Thank God it's Friday', 'VARA Laat' en natuurlijk ‘De Wereld Draait Door’. Op 3FM radio presenteert ze elke vrijdagmiddag het programma 'Claudia d'r op', waar ze in 2010 een Zilveren RadioSter voor Beste Presentratrice in de wacht sleept .

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 25 januari door de VARA. Te gast waren Patty Brard, Claudia de Breij, Raymond van de Klundert, Emile Hartkamp en Alexander Klöpping. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie