Uitzending
DWDD - 2-11-2015

2-11-2015

DWDD

2030 x bekeken | 0 reacties
6
Maxim Hartman
Mannenexpert Maxim Hartman zit vanavond aan tafel voor het derde seizoen van het programma ‘Nog meer voor mannen’, dat vanaf vanavond elke maandagavond te zien is om 22:00 op RTL 7. Nieuw dit seizoen is de rubriek ‘De Woedekamer’, waar mannen al hun agressie kwijt kunnen. Met ‘Nog meer voor mannen’ moeten mannen weer een boost krijgen.

Arie Boomsma
Dinsdag 27 oktober verscheen de bloemlezing van Arie Boomsma ‘Ik weet niet welke weg je neemt’: een verzameling gedichten over de dood. Toepasselijk, want vandaag is het ‘Allerzielen’. Een katholieke traditie na Allerheiligen, waarbij overledenen worden herdacht en er wordt gebeden voor alle zielen die nog niet in de hemel zijn gekomen. Net als twee jaar terug is er samen met Adriaan van Dis een ‘poëziebattle’, waarbij Van Dis reageert met poëzie uit zijn eigen boekenkast.

Sluipschutters
In 2013 maakten we al kennis met de vier vrienden die stuk voor stuk de meest absurde personages speelden: Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten. Vanavond gaat na twee jaar wachten het tweede seizoen van ‘Sluipschutters’ van start. Ook dit seizoen zie je de hoofdrolspelers in verschillende gedaantes: van boeddhist tot prins carnaval, van pornoregisseur tot visboer.

Muziekminuut: Diggy Dex
Tijdens de uitvaart van drie zusjes die omkwamen bij de ramp van vlucht MH17 ontroerde Diggy Dex het land met zijn rap. Hij besefte dat het leven zo voorbij kan zijn. In september dit jaar bracht hij samen met de Brabantse singer-songwriter Jan-Willen Roy het afscheidslied ‘Treur niet’ uit, waarmee hij een ode wil brengen aan het leven.

Adriaan van Dis
Adriaan van Dis is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Adriaan van Dis, Arie Boomsma en Maxim Hartman te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 2 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie