Uitzending
DWDD - 19-2-2020

19-2-2020

DWDD

749 x bekeken | 0 reacties
6
Aan tafel misdaadjournalist Jan Meeus van het NRC. Samen met collega Wouter Laumans pakte hij vandaag in de krant groots uit over de televisieambities van 'Taghi's moordmakelaar' Delano R, ook bekend onder zijn artiestennaam Keylow.

Kunstenaar Jasper Krabbé bezocht 'De man, het paard, de obsessie', de tentoonstelling van George Stubbs in het Mauritshuis in Den Haag. Stubbs schilderde één van de beroemdste Britse renpaarden van de achttiende eeuw: de Arabische volbloed Whistlejacket.

In haar nieuwe programma 'Floortje terug naar het einde van de wereld' gaat Floortje Dessing voor het eerst terug naar de mensen die ze eerder heeft bezocht.

Muziek: rapper Murda is doorgebroken in Turkije. Zo trad hij dit weekend op voor dertig miljoen kijkers in de Turkse versie van The Voice. Hij speelt bij ons zijn nieuwe single Günes, samen met rapper Idaly en DJ Cenck Sivilmis.

Een gedicht van Nico Dijkshoorn.

Tafelheer: Glodi Lugungu.

In deze uitzending van DWDD was Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 19 februari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie