Uitzending
DWDD - 16-9-2019

16-9-2019

DWDD

487 x bekeken | 0 reacties
6
Coalitie Y overhandigde een manifest aan Mark Rutte, met tien concrete punten om problemen van generatie Y te bestrijden. Alex Tess Rutten, Jurgen van der Hel en Tim Hofman schuiven aan.

20 september begint de Boekenweek voor Jongeren. Joost Klein schreef samen met twee andere auteurs 3PAK, een verhalenbundel die tijdens de boekenweek gratis uitgedeeld zal worden.

Het Institute of Advanced Study op Princeton is dé plek waar de meest vooraanstaande wetenschappers van onze tijd zich bezighouden met de grootste wetenschappelijke kwesties. Maar hoe denken de meest briljante geesten van onze tijd? Wat drijft hen? Dat onderzoekt de documentaire The World of Thinking. Robbert Dijkgraaf, directeur van het instituut, zit aan tafel. Adriaan van Dis is tafelheer.

In deze uitzending van DWDD waren Adriaan van Dis, Robbert Dijkgraaf en Tim Hofman te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 16 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie