Uitzending
DWDD - 13-9-2019

13-9-2019

DWDD

1188 x bekeken | 0 reacties
6
Gisteravond vertelde conservator Jurgen Tjon A Fong dat het Amsterdam Museum de naam Gouden Eeuw niet meer zal gebruiken. Niet iedereen is het daar mee eens. Politicus Thierry Baudet, historicus Zihni ÷zdil en hoogleraar Maarten Prak gaan hierover in debat.

Zes seizoenen lang liet de Downton Abbey familie zijn trouwe kijker aan het scherm gekluisterd. Deze herfst komt er ook een speelfilm. Aan tafel zit de Nederlandse Downton Abbey-familie: baron en barones Van Verschuer en een klein deel van hun personeel.

In onze rubriek DWDD Heimwee: Kopspijkers. Binnenkort is het alweer 25 jaar geleden dat het programma voor het eerst te zien was. Wij kijken terug met Jack Spijkerman.

Vorig seizoen zaten Rudy Bennett en Robbie van Leeuwen aan tafel met opnieuw ontdekte liedjes van The Motions. Afgelopen zomer dook Rudy met zijn Motions de studio in om deze liedjes op te nemen en vanavond is de premiŤre!

Het is vrijdag, dus Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

In deze uitzending van DWDD waren Jack Spijkerman, Robbie van Leeuwen, Rudy Bennett en Thierry Baudet te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 13 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie