Uitzending
DWDD - 14-9-2012

14-9-2012

DWDD

1047 x bekeken | 0 reacties
6
In de uitzending van vrijdag 14 september o.a.: Herman Brusselmans, Raemon Sluiter, Auke Kok en 'DeWeekDraaitDoor' met Britt Dekker en Pieter Derks. Muziek is er van DeWolff, er zijn 'Soundbites' en Jan Mulder is tafelheer.

De levende legende Roger Federer
Vandaag werd de eerste partij gespeeld in de Davis Cup-wedstrijd tegen Zwitserland. Op het gravelveld, zo'n beetje naast de DWDD-studio, bleek Roger Federer wederom niet te verslaan. Wat maakt hem tot 'de Messi van het tennis'?
Auke Kok en Raemon Sluiter geven hun analyse van tennisgenie Federer.

Herman Brusselmans
Begin deze maand verscheen zijn 63e roman, 'Guggenheimer in de mode". En volgende maand zit Brusselmans 30 jaar in het vak. Daarnaast staat Brusselmans in het volgende nummer van de Playboy met een groot interview en een fotoreportage met twee blote meisjes. Genoeg reden om hem in de studio uit te nodigen dus.

DeWeekDraaitDoor: Britt Dekker
- Britt Dekker. De foto's die zij maakte voor de Playboy lekten uit, voornamelijk dankzij GeenStijl. Die website verwees naar een link waar de foto's te downloaden waren. GeenStijl had de foto's echter niet geupload. De rechter oordeelde woensdag dat ook het verwijzen naar de foto's strafbaar is legde een boete op. GeenStijl gaat in hoger beroep.
- George Baker: Hij heeft van Radio5 de Oeuvreprijs ontvangen voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek in zijn carriere, die 45 jaar beslaat.
Standup comedy: Pieter Derks
Standup comedian Pieter Derks neemt de week op geheel eigen wijze door.

Muziek: De Wolff
De Wolff verzorgt vandaag de muziek. Het nieuwe album met als titel 'DeWolff IV' verscheen in juni. In de uitzending spelen zij hun nieuwste single Crumbling Heart.

In deze uitzending van DWDD waren Auke Kok, George Baker, Herman Brusselmans, Raemon Sluiter en Britt Dekker te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 14 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee