Uitzending
DWDD - 14-1-2015

14-1-2015

DWDD

1357 x bekeken | 0 reacties
7
Frank Renout, Ruben L. Oppenheimer en Bas Heijne
In Parijs en andere Franse steden stonden vanmorgen lange rijen mensen voor de kiosken omdat zij een exemplaar van Charlie Hebdo wilden bemachtigen. Deze eerste editie na de aanslag, is nu bijna overal uitverkocht. Normaal gesproken is de oplage 70.000, nu worden er 5 miljoen gedrukt. Aan tafel: Bas Heijne, Frank Renout en Ruben L. Oppenheimer.

Richard Krajicek
In het kader van het nieuwe project ‘Partner van de Toekomst’ worden 8 tennistalenten ondersteund. Deze jongeren mogen gaan samenwerken met Richard Krajicek en Esther Vergeer. Onder andere Isolde de Jong, Nederlands kampioen onder 16, en Richards zoon Alec Deckers, kampioen onder 14, zijn onderdeel van dit project. Het talentenprogramma begint in februari tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament.

De Beste Singer-Songwriter van Nederland
Op 25 januari sluit de inschrijving voor het 4e seizoen van De Beste Singer Songwriter van Nederland (DBSSW). Het tv-programma zorgde voor de doorbraak van onder meer Douwe Bob, Nielson, Michael Prins en Maaike Ouboter. Wie zal dit jaar met de eretitel naar huis gaan? De eerste uitzending van De Beste Singer Songwriter van Nederland is op 14 maart. Aan tafel presentator en vader van het programma Giel Beelen en vier singer-songwriters die zich al hebben ingeschreven maar nog niet weten of ze in het programma zitten.

In deze uitzending van DWDD waren Bas Heijne, Giel Beelen, Richard Krajicek en Ruben L. Oppenheimer te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 14 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie