Uitzending
DWDD - 13-2-2009

13-2-2009

DWDD

2645 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten van vrijdag 13 februari zijn Eric Gudde, Erik van Looy, Frank Houtappels, Kees Prins, Dick van den Toorn, Paul Groot, Hajo Bruins en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. Muziek is er van de band Valerius.

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is – opnieuw – voor de laatste keer tafelheer. Daarnaast zit hij ook aan tafel om te praten over de theatervoorstelling ‘Hotel Atlantico’, waarin hij een hoofdrol speelt.

Eric Gudde
Algemeen directeur van Feyenoord Eric Gudde komt vanavond vertellen over de sportieve malaise waarin zijn club verkeert. Trainer Verbeek en technisch directeur Bosz vertrokken, de club staat 12e en zondag wacht de uitwedstrijd tegen Ajax. Toch heeft Gudde goed nieuws te melden: nadat Mario Been al is aangesteld als trainer voor volgend seizoen, is Leo Beenhakker nu aangetrokken als technisch adviseur.

Erik van Looy
De Vlaamse tv-presentator en filmregisseur Erik van Looy komt vertellen over de succesvolle comeback van Mickey Rourke. Deze Amerikaanse acteur leek uitgerangeerd en veroordeeld tot B-films, maar wordt nu geroemd om zijn rol in The Wrestler. Van Looy werkte in de jaren ’90 zelf met Rourke.

Bekijk hier de trailer van 'The Wrestler':

Frank Houtappels, Kees Prins, Hajo Bruins, Dick van den Toorn en Paul Groot
Op 28 februari gaat de theatervoorstelling ‘Hotel Atlantico’ in première. Het stuk is van schrijver Frank Houtappels, wordt geregisseerd door Kees Prins en hoofdrollen zijn weggelegd voor Hajo Bruins, Dick van den Toorn, Paul Groot en Marc-Marie Huijbregts. Alle heren zijn vanavond te gast.

Jesse en Kay
De broers Jesse en Kay, hun neef Ivar en goede vriend George hingen vroeger altijd rond op het Valeriusplein en toen ze begonnen met muziek maken, was de naam ‘Valerius’ dan ook snel geboren. De heren spelen pop/rockachtige muziek en laten hiervan vanavond wat horen in De Wereld Draait Door.

In deze uitzending van DWDD waren Dick van den Toorn, Eric Gudde, Hajo Bruins, Kees Prins, Marc-Marie Huijbregts, Paul Groot en Frank Houtappels te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 13 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie