Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
DWDD - 11-9-2006

11-9-2006

DWDD

1626 x bekeken | 0 reacties
7
Hanna Verboom en Pieter Storms zijn te zien in 'Peking Express VIP'. Twaalf bekende Nederlanders maken een barre tocht door India, om als eerste de finish te halen. Welke ontberingen hebben ze doorstaan?

Na 11 september maakte Nederland een aantal roerige jaren door: de moord op Van Gogh, moskeeŽn in brand ťn radicaliserende moslimjongeren. Trouw-verslaggever Kustaw Bessems volgde deze ontwikkelingen op de voet. Zijn berichtgeving werd in 2004 bekroond met de Zilveren Zebra. Nu is een boek verschenen over de afgelopen vijf jaar met de titel: 'En dat in Nederland!'

Gedichten gemaakt op basis van Tweede Kamer-debatten: deze week verschijnt de poŽziebundel 'De Haagse Helicon, Dichters op het Binnenhof'. Het boek is samengesteld door Robert Junius, maar dat blijkt het pseudoniem voor Atte Jongstra en Rob Schouten.

Documentairemaker Frans Bromet is op zoek gegaan naar het verhaal achter de advertenties op Marktplaats. Cathy de Vries, die een trilplaat in de aanbieding heeft, vertelt over haar medewerking aan de documentaire.

Presentatie: Claudia de Breij.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 11 september door de VARA. Te gast waren Pieter Storms, Hanna Verboom, Frans Bromet en Kustaw Bessems. De presentatie was in handen van Claudia de Breij en Matthijs van Nieuwkerk. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!