Uitzending
DWDD - 5-9-2006

5-9-2006

DWDD

1427 x bekeken | 0 reacties
6
André Rouvoet, de voorman van de ChristenUnie, is 'hot': Paul Rosenmöller portretteerde hem vier dagen in Israël, Paul Witteman schrijft een boekje over hem en in de peilingen staat zijn partij op een verdubbeling van het aantal kamerzetels. Vandaag presenteerde hij het verkiezingsprogramma.

Doesjka van Hoogdalem was jarenlang als regie-assistente de steun en toeverlaat van Theo van Gogh. Nu heeft ze haar eigen speelfilm Oorlogsrust gemaakt, naar een scenario van Theodor Holman.

Monique Klemann heeft voor het eerst een solo-cd gemaakt: On Patrol. De muziek is geïnspireerd op het personage Lynn Bloem, die Monique speelde in de tv-serie Parels & Zwijnen. Als nachtclubzangeres zong ze jazzy, groovy songs, die ook op de cd zijn verschenen.

Jeroen Pauw en Paul Witteman hebben de eerste aflevering van hun talkshow Pauw & Witteman er op zitten. Hoe is het de heren bevallen? En wat kunnen we de rest van het seizoen verwachten?

Presentatie: Matthijs van Nieuwkerk.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 5 september door de VARA. Te gast waren Jeroen Pauw, Monique Klemann, André Rouvoet, Paul Witteman en Doesjka van Hoogdalem. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie