Uitzending
DWDD - 11-10-2019

11-10-2019

DWDD

2076 x bekeken | 0 reacties
5
Een aanslag met een extreem-rechts motief in Halle, Erdogan die de grens van SyriŽ is overgetrokken om de Koerden te bevechten. Hoogste tijd voor duiding van Beatrice de Graaf.

Vanaf 15 oktober is het negentiende seizoen van Je Zal Het Maar Hebben te zien. Presentator Jurre Geluk zit aan tafel met drie deelnemers: Danny, Liset en Emiel.

Het programma Blik op de Weg was tot maart 2015 te zien op tv. Leo de Haas, de man achter het programma, stelde 5 oktober op Youtube de vraag 'of er nog behoefte is aan nieuwe afleveringen?'. Een storm aan positieve reacties was het gevolg.

Na een biografie over roodborstje verschijnt vandaag een nieuw boek van bestsellerauteur Stephen Moss: Het winterkoninkje, een biografie. En die vogel is nou net de favoriet van Hans Dorrestijn!

De Ierse softrockband The Script lanceert binnenkort hun zesde studio-album: Sunsets & Full Moons. In maart staan ze in Ziggo Dome, maar vanavond bij ons op het podium!

Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Beatrice de Graaf, Hans Dorrestijn en Leo de Haas te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 11 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie