Uitzending
Droomhuis Gezocht - Spanje

Spanje

Droomhuis Gezocht

23-3-2015

| 5041 x bekeken | 0 reacties
7
Het Amsterdamse koppel Rutger en Hannah hebben een grote passie voor de tango. Hannah geeft Spaanse les en gaat regelmatig met een groepje cursisten naar Spanje. Het lijkt haar daarom ideaal om daar een huis te hebben. Rutger kan zich daar helemaal in vinden, hij is gek op de mediterrane mentaliteit ťn op het eten. Na vijftien fietstochten door Spanje weten ze dat ze het liefst in het groenere noordwesten van het land willen wonen. Hun droomhuis moet een mooi uitzicht hebben en over een ruime woonkeuken beschikken waar alle cursisten kunnen aanschuiven aan een grote tafel.

Sybrand gaat samen met Hannah, Rutger en Rutgers moeder Anne Marie op zoek. Onderweg lessen ze hun dorst door een bezoek aan een appelboer die op traditionele wijze, de in deze streek zo populaire, appelcider brouwt. Daarnaast maken ze een uitstapje naar het kleurrijke Spaanse stulpje van acteur Alfred van den Heuvel. Alfreds vrouw Debbie geeft ze een rondleiding.

In deze uitzending van Droomhuis Gezocht was Alfred van den Heuvel te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma Droomhuis Gezocht met de titel Spanje werd uitgezonden op maandag 23 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie